تحولات منطقه

مسئول فرهنگی بسیج جامعه زنان خراسان رضوی گفت: ما به دنبال این هستیم که زنان را زنان روایت کنند. به دنبال روایتی تازه از زن هستیم که با نگاه غرب و شرق متفاوت باشد. زنان ما این استعداد را دارند که از نگاه خاص خودشان روایت‌های متفاوتی از نقش‌های نادری و همسری خود روایت کنند. 

رویدادی برای خلق روایت تازه از الگوی سوم زن مسلمان
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، مراسم رونمایی از درسنامه تخصصی الگوی سوم زن‌ مسلمان در حاشیه رویداد روایت بانوی پیشران ایران، صبح روز سه شنبه ۱۰ مرداد در مشهد برگزار شد.

فرماندار مشهد پس از رونمایی از این درسنامه ضمن تشکر و تقدیر از برگزاری این رویداد بیان کرد: از سال ۸۸ که ۱۳ نهاد اطلاعاتی امریکا برای ایران برنامه ریزی کردند و کارگروه‌هایی تشکیل دادند، سه محور را ایجاد کردند که یکی از محورهای آن فروپاشی جمهوری اسلامی ایران در کنار براندازی بود که برای آن شش اصل تعریف کردند. یکی از آن‌ اصل‌ها این بود که هویت را از مردم ما بگیرند.

محسن داوری گفت: این رویداد که برای یادآوری هویت به زنان ما تشکیل شده عمل شایسته‌ای است که در عین تقابل با فتنه دشمن، تهاجمی هم هست و دشمن را به واکنش وادار می‌کند.

این درسنامه به قدرت سطح‌بندی و با رویکرد تخصصی برای مربیان حاضر در رویداد طراحی شده است.

همچنین مسئول فرهنگی بسیج جامع زنان استان خراسان رضوی و دبیر رویداد روایت بانوی پیشران ایران در حاشیه این رویداد در گفت‌وگو با خبرنگار ما بیان کرد: این رویداد براساس یک نیاز طراحی شده است. کسانی که در این رویداد حضور دارند شبکه‌ای به عنوان زنان پیشران سازمان بسیج هستند که درصدی از آنان اقشار بسیج متخصصین هستند و سال‌هاست مشغول به فعالیت فرهنگی در حوزه‌ی زنان و خانواده هستند.

منصوره ابراهیمیان ادامه داد: سالهاست ما به این نتیجه رسیدیم برای تاثیرگذاری در جامعه‌ مخاطب باید حلقه‌های تخصصی برای انتقال مفاهیم فرهنگی مورد نظر تشکیل شود. ما سال‌هاست در بحث زنان و خانواده و نقش مختلف زنان در جامعه محتوای آموزشی تولید کردیم اما امسال کاری بنیادی‌تر را آغاز کردیم و بحث هویت زنان تیتر کار ما شده است. به این نتیجه رسیدیم که ابتدا چالش‌های هویتی زنان به عنوان زن مسلمان ایرانی و انقلابی را برطرف کنیم تا بعد از آن مسائل دیگر حل شود. سال‌هاست بسیج جامعه زنان پرچم‌دار سخنان رهبری در خصوص زن نسل سوم است اما در این رویداد بسیار تخصصی‌تر ورود کردیم.

وی بااشاره به اینکه تنها علم و آگاهی کافی نیست و باید شیوه انتقال هم فرا بگیریم گفت‌: رهبر معظم انقلاب می‌گویند اگر روایت نکنید، ما را روایت می‌کنند. ما به دنبال این هستیم که زنان را زنان روایت کنند. ما به دنبال روایتی تازه از زن هستیم که با نگاه غرب و شرق متفاوت باشد. زنان ما این استعداد را دارند که از نگاه خاص خودشان روایت‌های متفاوتی از نقش‌های نادری و همسری خود روایت کنند.

ابراهیمیان اضافه کرد: این رویداد برای آموزش روایت‌گری و شناخت سوژه بسیار مهم است. غرب روایت‌هایی از نگاه خودش را به خورد ما داده و حالا باید از دید خودمان به مسائل ورود کنیم. کسانی که در رویداد حضور دارند در حین آموزش، روایت‌گری را به صورت عملی نیز تجربه می‌کنند.

دبیر رویداد با اشاره نگاه و زاویه جدیدی که در این رویداد شکل گرفته ادامه داد: ویژگی دیگر رویداد، انتشار روایت‌های خلق شده توسط افراد است. همچنین همزمان شبکه‌های ارتباطی افراد را هم درگیر رویداد کردیم و بارش‌های فکری و نظرخواهی‌ها گسترش پیدا کرده است. به طوری که اکنون نزدیک به ۲تا۳هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم درگیر این روایت‌گری شدند.

ابراهیمیان مطرح کرد: این رویداد یک یادآوری و زنگ هشدار برای مسئولانی بود که در این رویداد به عنوان مهمان حضور پیدا کردند تا نگاه آن‌ها به حوزه زنان و خلق اتفاقات زنانه تغییر کند و بدانند روایت‌گری چه تاثیری در تصمیم‌گیری‌ها دارد. ضمن اینکه شبکه‌سازی‌های ما کمک میکند تا مخاطبان عام و نیمه تخصصی توسط مخاطب متخصص رشد کنند و در آینده این شبکه‌ها گسترش پیدا کند.

وی در پایان تاکید کرد: درحال حاضر حدود ۲۵۰ نفر از زنان پیشرو در این رویداد حضور دارند. آنچه این رویداد را در کنار تمام ویژگی‌هایش جذاب و متفاوت‌ کرده، حضور زنان همراه با خانواده است. ما سعی داشتیم تا دغدغه‌های مادرانگی و همسرانگی زنان را برطرف و به آن توجه کنیم تا زنان با خیال اسودهَ تری در رویداد حاضر شوند.

خبرنگار: محدثه مودی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha